Julbutiken har öppnat!

Äntligen - nu har årets version av Winefinders Julbutik öppnat. Här hittar du alla drycker som hör julen och nyåret till och en massa presenter till dig själv och dina vinälskande vänner. Och missa inte våra specialkomponerade vinlådor för just jul och nyår!

 

Allt som hör julen till!

Du har väl inte missat att vi nu har öppnat Winefinders Julbutik 2022!? Här hittar du julens och nyårets drycker samt presenter, fina trälådor, större format och en massa annat gott till dig och dina vinälskande vänner. 

Så var det dags för årets version av Winefinders julbutik. Som vanligt hittar du här en massa bra drycker till årets två största fester - Jul och Nyår. För andra året i rad har vi vad vårt Wine Team anser vara världens bästa glögg: Daniel Capions Capionium i en snygg enlitersflaska. 

Här finns också fräsch och frisk Riesling till den gravade eller rökta laxen, vit Bourgogne till fisk med lite gräddiga såser, lagrad Bordeaux och Nebbiolo till juldagens eller nyårsaftonens kötträtter och portvin och sauternes till desserterna. 

Missa inte heller våra utvalda och specialkombinerade Jul- och Nyårs-lådor som kommer att göra valet lätt till högtiderna. 

Och för alla er som vill fira en "naturlig" jul och nyår med vin utan tillsatser så har vi två nya naturvinslådor från Byracka Vin i butiken. Välkommen in!

Du hittar ett urval av viner här nedanför och hela julbutiken hittar du här!