Winefinder Premium - för dig som vill ha det lilla extra!

Nu finns en helt ny avdelning i butiken. Vi kallar den för Premium och det är här du hittar lite mer exklusiva viner från några av världens bästa producenter.

 

 

Winefinder Premium är avdelningen för dig som vill ha det bästa från de bästa. Det är här du hittar våra mer exklusiva viner, veckans erbjudanden med små och åtråvärda partier och information om speciella events och provningar. Självklart kan du också läsa om de senaste trenderna i vinvärlden i blogginlägg från Winefinders vinexperter. Det är också här du kommer i kontakt med våra vinrådgivare som kan ge dig personliga tips och hjälpa dig med eventuella investeringar. 

Vår tanke är att vi ska ha ett tydligt ”standardsortiment” på winefinder.se i de lite längre prisklasserna och en avdelning med lite mer exklusiva viner - allt för att göra det lite enklare för dig att hitta rätt bland våra 3000-4000 viner. I standardsortimentet hittar du viner från ungefär 70-200 kronor och i Premium alla viner från runt 200 kronor och uppåt.

Hitta till Premium

Det är lätt att hitta till Premiumavdelningen. Antingen genom toppnavigeringen, direkt under sökrutan eller via en av puffarna som ligger på vår förstasida på winefinder.se.

 

Väl inne i butiken kan du också välja att se premiumutbudet genom att klicka i rutan som finns högst upp till vänster inne i butiken (om du besöker oss vi pc) eller genom att klicka på ”filtrera och anpassa” om du besöker oss via mobil eller surfplatta. Och vill du tillbaka till det ordinarie sortimentet igen så är det bara att klicka ur markeringen i rutan igen.

Sökfunktionen

Sökfunktionen på sajten fungerar precis som vanligt och påverkas inte alls av den här uppdelningen. Så söker du exmpelvis på Bordeaux, Piemonte, cabernet eller nebbiolo så kommer du att få träff på alla våra viner från de två distrikten och/eller med de druvsorter du söker på. Är du inne i butiken och tittar på standardsortimentet (t ex alla röda viner) så laddas vinerna i prisordning. Här kan du också välja om du vill se vinerna i Premium när du laddar fler viner.

Hör av dig med feedback!

Vi hoppas verkligen att du ska gilla nya winefinder.se. Hör gärna av dig och berätta vad du tycker om den nya butiken. Har du några som helst frågor hittar du oss här:

Mail: kundtjänst@winefinder.com

042 - 311 04 80

Chat: www.winefinder.se  (se längst ned på sidan!)

Magnus Ericsson

Magnus Ericsson är en välmeriterad vinskribent med många år i branschen och medlem av Winefinders Wine Team. Magnus jobbade i många år som nyhetschef och vinskribent på Helsingborgs Dagblad och vinskribent för Mat & Vänner samt i bloggen Uppkorkat. Han har också suttit i styrelsen för Sveriges Vinskribenters Förening. Magnus har jobbat som Content Manager, Marknadschef och VD på Winefinder.

Tidigare inlägg

VIsa alla
Dela!