Nyhetslansering på Winefinder den 4 april kl 10:00

Den 4 april klockan 10:00 släpps vårens viner på Winefinder. Släppet är en hejdlös blandning av röda och vita viner och färdiga vinlådor i olika prisklasser och stilar. Här finner du vinerna som släpps (listan uppdateras löpande fram till den 4 april).
Winefinder lanserar ständigt nya viner på sajten - från och med april börjar vi med ännu tydligare nyhetslanseringar. Den 4 april klockan 10:00 sker vår första stora nyhetslansering. Den här gången är vi stolta över att kunna presentera viner i olika prisklasser och stilar med ett antal godbitar som verkligen sticker ut. 

Juralådan och Naturvinslåda #3
Winfinder lanserar i samarbete med Dryckesbutiken två mycket spännande förpackade lådor: Dels en temalåda med 6 viner från sommelierernas favoritregion Jura, och dels vår efterlängtade tredje Naturvinslåda. Denna gång är Naturvinslådan inspirerad av vårens ankomst och innehåller såväl vit Loire och rosé.

Torr sherry
För första gången lanserar vi sherry i butiken och inte vilken producent som helst - ljuvliga Bodegas Baron med sina vackra etiketter och magiska viner. I släppet kommer både en Oloroso och en Amontillado - perfekta att matcha till tapas, chark- och ostbrickan och till den svenska buffén.

Små allokeringar
Ynka 12 flaskor vardera har vi fått in från hyllade amerikanska chardonnay-virtuosen Sandhi. Vinerna, som kryddar några av världens bästa vinlistor, skapades från början av legendariske Rasat Parr.

Mogen Bourgogne
Att få tag på mogen Bourgogne är inte det lättaste. I detta släpp är vi därför extra glada att vi kan presentera en Bourgogne med ett decennium på nacken: 2008 Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts från Maison Louis Jadot.

Andra godbitar
I släppet finner du fler godsaker. Vad sägs om Österrikes stolthet FX Pichler, en ekologisk italienare till bra pris, röd Bordeaux, Winefinderfavoriterna Torbreck och Jeff Carell samt ett spännande vitt uttryck från Priorat? Här finns verkligen någonting för de flesta!

Hur fungerar lanseringen?
Lanseringen delas in i följande kategorier:

Häng på låset på här när klockan slår 10:00 den 4 april. Rosé släpps separat senare i april.