Nya Winefinder.se - Din Winefinder.se!

Nu får Winefinder.se en rejäl ansiktslyftning! Vi har gjort allt för att just du enkelt skall kunna hitta de viner du vill ha!

Enklare att hitta och få hjälp att välja

Välj vad du tänker laga och få perfekta vintips till maten. Prova kanske någon av våra färdigkomponerade vinlådor. Eller ta hjälp av uppdaterade tio-i-topplistor, betyg, vintips och rekommendationer. Winefinders expertteam och ledande vinkritiker och vintidningar ger ytterligare inspiration om alltifrån ekologiskt till årets mest hyllade viner. Om du vet vad du vill ha är det bara att skriva i sökfältet.

Vad gillar just du?

Som återkommande kund hos oss anpassar sig nya Winefinder.se hela tiden till just dig! Vi rekommenderar nya viner baserat på din Vinprofil, och på viner du köpt tidigare. Du kan också favoritmarkera viner och skapa din egen lista som du kan dela på t.ex. Facebook. Hitta snabbt till din favoritavdelning med våra nya puffar till bland annat våra vinlådor, våra ekologiska viner och mycket mer.

Välkommen till Premium!

För våra mest vinintresserade kunder lanserar vi Winefinder Premium. Vi vässar utbud och tjänster till våra mest intresserade och hängivna kunder! Här hittar du de bästa vinerna från de mest intressanta producenterna i vinvärlden.

I vinbutiken klickar du i Premium för att se viner över 200 kr. Som Premiumkund får du information om exklusiva nyhetssläpp, events och provningar. Och du har tillgång till våra vinrådgivare för personliga tips på viner till för provningar, lagring och investering.

Massor av nytt från 79 kronor och uppåt

Nu breddar vi också sortimentet rejält. Vi har hittat många nya viner i prisklasserna 79-150 kronor som Winefinders Wine Team sållat fram i tuffa provningar. Vi lyfter fram mer ekologiskt, mer bubbel och mer garanterat goda viner som man kan njuta av i vardagen.

Enklare betalningar med Klarna

Klarna är svenska folkets mest använda betaltjänst när vi handlar på nätet. Med Klarna får du en mycket enklare resa från ditt vinval till att köpet är klart och vinerna är på väg till dig. Du checkar ut och betalar enkelt med faktura eller kort.

Not: Vi räknar med att Klarna-betalningar skall komma igång inom kort. 

Hör gärna av dig och berätta vad du tycker om nya winefinder.se. Har du några som helst frågor hittar du oss här:

Mail: kundtjänst@winefinder.com

042 - 311 04 80

Chat: www.winefinder.se  (finns längst ned på sidan)

Magnus Ericsson

Magnus Ericsson är en välmeriterad vinskribent med många år i branschen och medlem av Winefinders Wine Team. Magnus jobbade i många år som nyhetschef och vinskribent på Helsingborgs Dagblad och vinskribent för Mat & Vänner samt i bloggen Uppkorkat. Han har också suttit i styrelsen för Sveriges Vinskribenters Förening. Magnus har jobbat som Content Manager, Marknadschef och VD på Winefinder.

Tidigare inlägg

VIsa alla
Dela!