Julbutiken har öppnat!

Magnumbuteljer, bubbel, prestigeskumpa, portvin från 1957 eller viner i riktiga trälådor (inget hitte-på). Nu öppnar Winefinder.se julbutiken igen.

För andra året i rad öppnar Winefinder.se en julbutik i nätbutiken - en sektion helt ägnad åt julens drycker. Detta för att det ska bli lättare att snabbt hitta godbitar till både jul och nyår.

– Vi har haft julsektion även tidigare år men inte en så här tydlig julbutik där vi samlat viner som vi tror att våra kunder kommer att uppskatta. Det var ett väldigt lyckat drag förra året och nu kör vi det igen, säger Robert Henrysson, marknadschef på Winefinder.se.

I julbutiken kan du hitta allt från enkla viner som är perfekta till julmaten (till exempel årets Beaujolais Nouveau från Remi Dufaitre eller Tegnér & Sons finsmakarglögg - som säljs på Winefinder.se för första gången), till lyxjulklappen Château Latour 2005, Sassicaias Guidalberto på Magnumflaska, prestigeskumpa som Bollinger RD och/eller viner i lyxiga träförpackningar.

– Vi har försökt fylla på butiken med sådant som vi själva tycker är kul och bra. Som Colheita Port från Burmeister från både 1952 och 1957, Drappiers fina Grande Sendrée 2008 eller bara ett schysst rödpang som Altesinos Rosso di Toscana 2015.

– Och vinerna som kommer i trälådor kommer i riktiga trälådor och inget hitte-på, säger Siri Källgren från Winefinders Wine Team med glimten i ögat.

Julbutiken har öppet från och med nu och ända fram till nyårsafton. Du hittar den på Winefinder.se för - eller bara genom att gå direkt till winefinder.se/jul.