De bästa vinerna i vinter

Vi provar en otrolig massa viner varje månad - och några står förstås ut som lite roligare, bättre och mer prisvärda än andra. Vårt Wine Team listar sina favoriter från 2022 så här långt. 

Bourgogne, Rhône, Toscana & mycket mer

Vilka är de bästa vinerna som vi provar? Det går förstås inte att svara på entydigt - men nu har vårt Wine Team har gjort det igen. Här nedanför hittar du de roligaste och mest prisvärda vinerna så här långt enligt våra kunniga vinexperter. Vår Fine Wines-expert Peter Wallin, vår inköpare och brand manager Henrik Norén, vår butikschef i Gentofte Lars Byager, vår Bordeaux-specialist Magnus Olsson och vår trendspanande VD Magnus Ericsson har en lång och gedigen erfarenhet av att hitta vinerna som ger mest "bang for the buck". Du hittar deras favoriter just nu här nedanför i prisordning!

Magnus Ericsson

Magnus Ericsson är en välmeriterad vinskribent med många år i branschen och medlem av Winefinders Wine Team. Magnus jobbade i många år som nyhetschef och vinskribent på Helsingborgs Dagblad och vinskribent för Mat & Vänner samt i bloggen Uppkorkat. Han har också suttit i styrelsen för Sveriges Vinskribenters Förening. Magnus har jobbat som Content Manager, Marknadschef och VD på Winefinder.