Vinresor

Följ med Winefinder på exklusiva, inspirerande och spännande vinresor till världens bästa vindestinationer.

Genom våra resor runt i vinvärlden för att hitta de bästa vinerna så skapar vi långa och starka relationer med de regioner och producenter vi stöter på. För första gången arrangerar nu Winefinder ett antal exklusiva resor till några av vinvärldens mest ikoniska regioner. 

Aktuella resor

Bordeaux september 2018

Winefinder är störst i Sverige på försäljning av fine wine från Bordeaux. Här har vi använt alla upparbetade kontakter med Grand Cru egendomar, världskända slott, garageister och negocianter för att skapa en oförglömlig resa till vinets Mecka.
Biljetter släpps inom kort.


Missa inte våra nyheter!

Få reda på när vi släpper Bordeauxresan och mycket mer.

Genom att gå med så godkänner du vår Integritetspolicy.

Champagne 19-22 april 2018

Möt våren i Champagne. Följ med bakom kulisserna hos bl a Louis Roederer, Bollinger, Moët et Chandon, Veuve Clicquot och Nicolas Maillart!

Generell information om våra resor

Bakom kulisserna

Genom Winefinders relationer med de bästa vinhusen kan vi erbjuda dig en resa som tar er bakom kulisserna, rakt in i verksamheten. Vi försöker träffa de riktiga vinmakarna, smaka äldre årgångar och ofärdiga 'samples', små rariterer och kuriositeter. Vi är nyfikna tillsammans med er för att verkligen tränga in i regionens och egendomarnas vardag och vinhemligheter.

Små grupper

Vi reser i små grupper om max 20 personer. Därför kan vi besöka även mindre producenter. Behövs det så delar vi upp oss på ännu mindre grupper. 

Premiumresor

Resor märkta med premium, och med vår premiumdiamant, kostar lite mer, men är riktigt späckade med härliga vinmöten och provningar, riktigt bra mat och dryck och ett högklassigt boende. De är till för kunder som älskar vin lika mycket som vi gör. 

Möjlighet att köpa vin

Reser du med Winefinder ser vi till att du kan köpa vin på plats hos egendomarna. Vi jagar fram bra priser och viner som normalt är svåra eller omöjliga att få tag på hemma i Sverige.

Vi tar hand om all byråkrati, betalar svensk skatt och moms och ordnar med transport hem till din dörr, precis som vanligt. 

Leds av experter från Winefinder

Alla våra resor leds av experter från Winefinder med mycket god vinkunskap, kunskap om regionen och relationer med producenter. Vi hjälper till under alla besök, vi finns till för diskussion och fördjupning. Läs mer om vem som medföljer under respektive resa.

Vår reseproducent

Winefinders vinresor arrangeras i samarbete med NW Production. Resan köps av och betalas i sin helhet till NW Production AB.

NW Production är sedan 2003 en konferens- och eventbyrå som arrangerar konferenser och företagsarrangemang både i Sverige och utomlands.

NW är med på resan och ansvarar för all logistik och har kvalitetssäkrat samtliga hotell, restauranger, transfers och aktiviteter.

Försäkringar m.m.

NW Production är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen  vilket innebär att de bland annat förbinder sig att följa de riktlinjer som föreningen utfärdar. Den som anlitar ett SRF-företag ska kunna förlita sig på att medlemmen har ställt erforderliga garantier och följer lagar och förordningar samt har en hög servicenivå och kompetenta medarbetare.

Ansvarsförsäkring

Den utvidgade ansvarsförsäkringen som  inkluderas i din resa täcker bland annat fel och brister i samband med en såld paketresa,  personskador och skador på ägodelar, ekonomiska förluster före eller efter resan som t. ex. på grund av konkurs hos leverantörer, stängda flygplatser p. g. a. askmoln, inställda konserter eller kryssningar och mycket mer.

Kammarkollegiet

Alla som säljer eller marknadsför något som omfattas av resegarantilagen måste ställa garanti hos Kammarkollegiet för att skydda sina resenärer. Detta medför att du som kund kan känna dig trygg med resegarantin. Naturligtvis gäller det alla resor med Winefinder.

Vill du veta mer?

Klicka på länkarna här ovan för information om respektive resa. Eller kontakta:

Missa inte framtida resor och erbjudanden för den riktigt vinintresserade!

Få våra nyheter om små släpp, exklusiva viner, rariteter och primörer, events och resor.

Genom att gå med så godkänner du vår Integritetspolicy.