Vinresor

Följ med Winefinder på exklusiva, inspirerande och spännande vinresor till världens bästa vindestinationer.

Genom våra resor runt i vinvärlden för att hitta de bästa vinerna så skapar vi långa och starka relationer med de regioner och producenter vi stöter på. För första gången arrangerar nu Winefinder ett antal exklusiva resor till några av vinvärldens mest ikoniska regioner. 

Aktuella resor

Bordeaux 18-21 oktober 2018

Winefinder är störst i Sverige på försäljning av fine wine från Bordeaux. Här har vi använt alla upparbetade kontakter med Grand Cru egendomar, världskända slott, garageister och negocianter för att skapa en oförglömlig resa till vinets Mecka.


Missa inte våra nyheter!

Få reda på när vi släpper Bordeauxresan och mycket mer.

Genom att gå med så godkänner du vår Integritetspolicy.

Mer om Winefinder Premium resor

Bakom kulisserna

Genom Winefinders relationer med de bästa vinhusen kan vi erbjuda dig en resa som tar er bakom kulisserna, rakt in i verksamheten. Vi försöker träffa de riktiga vinmakarna, smaka äldre årgångar och ofärdiga 'samples', små rariterer och kuriositeter. Vi är nyfikna tillsammans med er för att verkligen tränga in i regionens och egendomarnas vardag och vinhemligheter.

Små grupper

Vi reser i små grupper om max 20 personer. Därför kan vi besöka även mindre producenter. Behövs det så delar vi upp oss på ännu mindre grupper. 

Premiumresor

Resor märkta med premium, och med vår premiumdiamant, kostar lite mer, men är riktigt späckade med härliga vinmöten och provningar, riktigt bra mat och dryck och ett högklassigt boende. De är till för kunder som älskar vin lika mycket som vi gör. 

Möjlighet att köpa vin

Reser du med Winefinder ser vi till att du kan köpa vin på plats hos egendomarna. Vi jagar fram bra priser och viner som normalt är svåra eller omöjliga att få tag på hemma i Sverige.

Vi tar hand om all byråkrati, betalar svensk skatt och moms och ordnar med transport hem till din dörr, precis som vanligt. 

Leds av experter från Winefinder

Alla våra resor leds av experter från Winefinder med mycket god vinkunskap, kunskap om regionen och relationer med producenter. Vi hjälper till under alla besök, vi finns till för diskussion och fördjupning. Läs mer om vem som medföljer under respektive resa.

Vår reseproducent

Winefinders vinresor arrangeras i samarbete med NW Production. Resan köps av och betalas i sin helhet till NW Production AB.

NW Production är sedan 2003 en konferens- och eventbyrå som arrangerar konferenser och företagsarrangemang både i Sverige och utomlands.

NW är med på resan och ansvarar för all logistik och har kvalitetssäkrat samtliga hotell, restauranger, transfers och aktiviteter.

Försäkringar m.m.

NW Production är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen  vilket innebär att de bland annat förbinder sig att följa de riktlinjer som föreningen utfärdar. Den som anlitar ett SRF-företag ska kunna förlita sig på att medlemmen har ställt erforderliga garantier och följer lagar och förordningar samt har en hög servicenivå och kompetenta medarbetare.

Ansvarsförsäkring

Den utvidgade ansvarsförsäkringen som  inkluderas i din resa täcker bland annat fel och brister i samband med en såld paketresa,  personskador och skador på ägodelar, ekonomiska förluster före eller efter resan som t. ex. på grund av konkurs hos leverantörer, stängda flygplatser p. g. a. askmoln, inställda konserter eller kryssningar och mycket mer.

Kammarkollegiet

Alla som säljer eller marknadsför något som omfattas av resegarantilagen måste ställa garanti hos Kammarkollegiet för att skydda sina resenärer. Detta medför att du som kund kan känna dig trygg med resegarantin. Naturligtvis gäller det alla resor med Winefinder.

Vill du veta mer?

Klicka på länkarna här ovan för information om respektive resa. Eller kontakta:

Såhär tycker kunder från tidigare resor

En helt underbar resa till Champagne med Winefinder i april 2018. Såväl stora som små producenter fick visa upp sig. Allt från fälten med vinrankor till de till synes oändliga källarna med flaskor. Behöver väl knappast nämna, att vi fick smaka MASSOR av goda champagner. Lämnade med en begynnande förståelse för champagnemakeriets ädla konst. Boende och mat av högsta klass gjorde inte saken sämre. Kommer mer än gärna hänga med till andra vindistrikt framöver!

Jonas Nachmanson

En oerhört väl planerad resa. Fantastisk upplevelse.

Ingrid Rosengren

En underbar resa som man antagligen bara gör en gång i livet. Fick uppleva så mycket och bara väntade på att det skulle komma en sort som vi inte tyckte om, men den kom aldrig, alla var goda. Hela resan var perfekt upplagd och vi blev väl omhändertagna hela vägen, fick se mycket i själva produktionen och fick även väldigt god mat. Stort tack till alla ni som höll i den och för alla upplevelser och skratt, ser fram emot nästa resa.

Mimi och Olle Rhoden Persson

Champagne april 2018

Möt våren i Champagne. Följ med bakom kulisserna hos bl a Louis Roederer, Bollinger, Moët et Chandon, Veuve Clicquot och Nicolas Maillart!

Missa inte framtida resor och erbjudanden för den riktigt vinintresserade!

Få våra nyheter om små släpp, exklusiva viner, rariteter och primörer, events och resor.

Genom att gå med så godkänner du vår Integritetspolicy.