Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Raina Trebbiano Spoletino 2014

Vad tyckte du?

Raina Trebbiano Spoletino 2014

Italien, Umbria, 750 ml

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2014

Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Raina började odla och producera vin 2002, då man köpte 12 hektar och en gammal bondgård i Turri, Montefalco. Området har helt omvandlats genom plantering av 8 hektar vinodlingar, restaurering av hus och byggandet till en modern vinkällare. Toppen av egendomen etter mot sydost, mellan 200 och 300 meter över havet. Marken består huvudsakligen av sand och det är rikt på kalksten. Denna egenskap hjälper vattenavrinning. Man använder uppbindningsmetoden Cordon de Royat och antalet vinstockar är cirka 5700 plantor per hektar (detta sätter en gräns för produktionen för att få en mogen och balanserad druva).
http://www.raina.it