Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Sud Vini Vinum Negroamaro 2016

Vad tyckte du?

Sud Vini Vinum Negroamaro 2016

Italien, Puglia, 750 ml, 13,5%

  Italiensk fruktbomb från Italiens "klack". Vinet består av 100 % negroamaro. Vinet lagras 6 månader på rostfria ståltankar för att behålla sin fräschör. Drick som den är - gärna något svalare - eller till italienska rätter. Tomatbaserade pastarätter, pizza och grillat kommer att passa utmärkt til ···

Styckvis

89:-

/flaska
Låda (6 st)

89:-

/flaska, totalt 534:-
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
  • Nöt
  • Lamm
  • Fläsk
  • Vilt
  • Anka
  • Skogsfågel
Årgång

2016

Druvor

Negroamaro

Smaknotering

Fruktig doft med toner av björnbär, kaffe, och choklad. Fyllig smak med mjuka, men tydliga tanniner och ett sötfruktigt avslut.

Drickes
2018-2020
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sockerhalt
6 g/l

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

 

Italiensk fruktbomb från Italiens "klack". Vinet består av 100 % negroamaro. Vinet lagras 6 månader på rostfria ståltankar för att behålla sin fräschör. Drick som den är - gärna något svalare - eller till italienska rätter. Tomatbaserade pastarätter, pizza och grillat kommer att passa utmärkt till.

Producenten

Beläget i det vackra området kring Salento vill Sud Vini främja regionens vinmakare med hjälp av modern teknik. Man har ett team med vinodlare och vinmakare under sig och gör produkter som Borgo Fanti, Calamandrei, Castelforgia, I Baroni, Vinum, Rocca Delle Baronie och Vini Top. De säger själva att deras strävan är att fånga den unika terroir från varje område de jobbar med och att sätta området Apulien - Italiens klack - på kartan..

https://sudvini.com