Restaurang med alkoholtillstånd? Välkommen att bli kund hos oss!

Nu introducerar vi ett av Sveriges bredaste kvalitetssortiment av viner till restauranger

Winefinder har länge varit nästan helt inriktad mot privatkunder, men allt fler restauranger har börjat upptäcka oss som alternativ.

Fördelarna med att handla hos Winefinder är flera; Vi har ett enormt utbud, med närmare 4000 viner från hundratals producenter, bestående av både världskändisar och mindre berömda guldkorn.

Dessutom har vi via vårt internationella nätverk av leverantörer möjlighet att få tag på viner som inte finns på den svenska marknaden. Winefinder kan därför vara den enda leverantör du behöver - eller ett komplement.

Hos oss behöver du inte köpa ett varumärke för att få tillgång till något annat, vi har inget minimikrav och erbjuder snabba och fraktfria leveranser.

En helt nytt restaurangerbjudande

För att bli ett självklart alternativ för restaurang gör vi nu en satsning för att blir den naturliga samarbetspartnern oavsett om det gäller viner till vinkällaren eller storsäljaren på glas. Sortimentet är hela tiden under utveckling och nyheter kommer kontinuerligt.

Kontaktuppgifter

Kontakta Winefinders restaurangansvarige Göran Nord på gn@winefinder.se0709-441890 för den senaste uppdateringen om vårt utbud och närmare samtal om vad som skulle kunna passa er samt leveransvillkor på din ort.

Skapa företagskonto

Ta en titt på vårt sortiment!

Vi hjälper dig med allt ifrån ett basutbud av prisvärda kundfavoriter till en lista av superspännande rariterer som dina besökare kommer att prata om länge.

All information och eventuella erbjudanden som finns på denna hemsida gäller endast för våra hotell, restaurang och catering-kunder.

Alla priser visas för närvarande inklusive moms och alkoholskatt. En uppdatering kommer snart att underlätta visning av priser ex. moms.

Winefinders Wine Team bloggar om viner och trender

Djupdykning i Amarone

Sverige + Amarone = sant. Inga dricker så mycket Amarone som svenskar, men vad är det  egentligen vi dricker? Hur skiljer Amarone sig från Ripasso och Appassimento? Och varför är det egentligen så dyrt?

Anna Rönngren
Bordeaux 2017 - årgången som trotsat värsta frosten på 25 år

Efter den legendariska dubbeln med 2015 och 2016 drabbades vinbönderna i Bordeaux av den värsta frosten sedan 1991. De dåliga nyheterna är att produktionen totalt är ner 40-50 procent. De goda är att de klassiska distrikten på vänstra stranden klarade sig nästan helt oskadda.

Magnus Ericsson
Långläsning: En primeur-systemet i Bordeaux

På söndag sätter sig Winefinders Wine Team på flyget ner till Bordeaux för att återigen delta i den årliga Primeurveckan och prova av årgång 2017 som ännu ligger på ekfat i slottens källare. Winefinders Anna Rönngren berättar här djupgående om systemet - varför finns det, hur funkar det idag och hur kommer det att se ut i framtiden?

Anna Rönngren
Dela!