Årgångskollektionen 2014

Vi introducerar en unik kollektion från det legendariska Bordeauxslottet Ducru-Beaucaillou med anor från 1720-talet. Endast 33 kollektioner erbjuds världen över - vi har två av dem.

 En samling för en hel tidsepok

Som en av väldigt få vinhandlare i världen erbjuder vi nu samlare möjligheten att köpa en unik kollektion av 2014 års årgång på följande format, som tillsammans motsvarar en volym på 100-stycken 750 ml flaskor. 

Kollektion

Kollektionen, som endast finns i 33 numrerade exemplar över hela världen, levereras direkt från slottets källare där flaskorna hittills lagrats.

Varje flaska förses med en unik etikett med samlarens önskade namn. Alla Salamanazar, Melchior och Babylonium®  flaskorna kommer dessutom att graveras med deras individuella nummer och ägarens signatur. Kanske är du krögare och vill ha ditt namn på en unik kollektion till er vinkällare? Eller vill du skapa en unik följeslagare på din livsresa mot din 75-årsdag? En gåva till ett släkting som föddes 2014? Oavsett anledning så får du här en upplevelse som räcker en hel generation.

Vinet mognar förstås olika fort i de olika flaskstorlekarna - ju större desto långsammare. Därför kan vinet avnjutas under flera årtionden. Årgång 2014 av Ducru-Beaucaillou har dessutom fått mycket höga poäng av...

Experterutlåtanden om Ducru-Beaucaillou 2014

99p. Stunning aromas, incredibly intense fruit. Long, long finish. What a wine!

James Suckling, jamessuckling.com

...one of the richest, most explosive wines of the year, unquestionably stunning, truly magnificent.

Antonio Galloni, Vinous

96p. It is another magnificent Ducru-Beaucaillou.

Neal Martin, RobertParker.com

Som ägare till kollektionen bjuds du - tillsammans med tre av dina gäster - på en exklusiv fest på Château Ducru-Beaucaillou i hjärtat av Bordeaux,  torsdagen den 3:e mars 2033. 

En personlig inbjudan från ägaren Bruno-Eugène Borie medföljer kollektionen. En representant från Winefinder.se kommer också att medfölja er på denna oföglömliga upplevelse, och se till att ni har det riktigt bra.

Boende och flyg arrangeras separat.

Pris och villkor

Denna unika kollektion kostar 210.000 kronor, inklusive leverans till valfri adress inom Winefinders normala leveransområden. Vinet har beräknad leverans i februari 2018.

Priset inkluderar moms och svensk alkoholskatt.

Erbjudandet gäller tom 15/12 eller först till kvarn. Intresserad? Klicka nedan för köp, eller kontakta din Vinrådgivare eller vår Marknadschef Robert Henrysson för mer information.

Ja, jag vill bli en av 33 i världen...

Klicka här för att gå till kassan och fullfölja köpet. Du kommer sedan att bli kontaktad av en representant från Winefinder.se mycket snart för att göra klart alla detaljer.