Jobba hos oss!

Här presenterar vi våra lediga tjänster

Vinrådgivare sökes till Winefinder.com

Winefinder.com är en oberoende distanshandel med fokus på kvalitetsviner. Winefinder blev 2007 som första företag registrerad hos Skatteverket som distansförsäljare av vin till svenska privatpersoner. Vi är idag en av Nordens ledande e-handelsbutiker för försäljning av kvalitetsviner online.

Winefinder.com söker nu en vinrådgivare som har dokumenterad erfarenhet och framgångsrika resultat i kombination med ett brinnande intresse för och kunskap om vin. Tjänstens placeringsort kan diskuteras.

Ansvar

Som vinrådgivare är ditt huvudansvar att hitta nya kunder samt att utveckla bra relationer till våra befintliga kunder. I rollen ingår att alltid representera Winefinder på bästa möjliga sätt samt att samarbeta nära med övriga funktioner inom vårt företag. Att bygga relation och förtroende till både kunder och övriga anställda är en central del i denna roll.

Ditt ansvar handlar om att utifrån kundens personliga preferenser säkerställa att deras upplevelse som kund hos Winefinder blir så positiv som möjligt. Personlig vinrådgivning helt enkelt.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Delaktig i att utveckla Winefinders relation och affär med utvalda delar av vår kundbas

 • Arbetet sker via telefon, mail och möten. Du förväntas vara bekväm i fysiska möten med befintliga och presumtiva kunder på events, restauranger och andra happenings

 • Att tillsammans med marknadsavdelningen arbeta med nykundsrekrytering

 • Löpande kontakt med utvalda kunder med fokus på personlig vinrådgivning

 • Delta på våra vinevents, arbeta uppsökande med vårt sortiment och delta i andra

  utåtriktade aktiviteter

 • Genomföra välkomstsamtal med nya kunder och i samband med detta genomföra

  en behovsanalys i syfte att kvalificera vilket segment kunden tillhör

 • Skapa och uppdatera en vinprofil åt kunden på Winefinder.com

 • Nära löpande samarbete med övriga medarbetare för centrala funktioner som

  inköp, marknad och logistik

Din profil

Vi söker dig som arbetat minst 3 år på en liknande tjänst inom vinbranschen eller Horeca. Du har en dokumenterad erfarenhet och framgångsrika resultat inom rådgivning och/eller försäljning kombinerat med ett brinnande intresse för och kunskap om vin. Vi ser det som meriterande om du är utbildad sommelier. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har grundläggande datorvana och känner dig bekväm med hantering av program såsom Microsoft Office.

Som person är du självgående, kommunikativ och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta och för att kommunicera med kollegor. Du är resultatorienterad och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Du försöker hela tiden finna sätt att förbättra existerande processer för att öka lönsamheten och få nöjdare kunder.

Energi är viktigt för oss på Winefinder.com. Vi har höga målsättningar och vill bygga en vinnande företagskultur och en arbetsplats där vi lyfter fram och gläds med varandra. Vi tar individuellt ansvar inom respektive område. För att lyckas här krävs total prestigelöshet och resultatorientering. Vi säger som det är och det är högt i tak samt vi lägger all energi på att som lag lyckas. Vi lyssnar med öppet sinne och har respekt för varandra.

Det här erbjuder vi

Som anställd hos Winefinder blir du en del i ett dynamiskt team som jobbar med några av de mest intressanta och bästa vinproducenterna i vinvärlden.
Du kommer att få jobba med kunder som har hög vinkunskap och som förväntar sig det absolut bästa, såväl vad gäller viner samt service.
Bra villkor i anställningen med en möjlighet att själv kunna påverka din ersättning. Dessutom blir du en del av Winefinder som har varit banbrytande när det gäller e- handel av kvalitetsviner och har Sveriges längsta och mest gedigna erfarenhet av distanshandel med vin.

Ansökan

Vi rekryterar löpande så skicka snarast din LinkedIn profil alternativt CV samt personligt brev till jerker.vannerus@winefinder.com. För mer information är du varmt välkommen att höra av dig till Jerker Vannerus, 070-431 01 02.