Filtrera & anpassa

Viner från Weingut Wassmer

Weingut Wassmer finns stationerade i den tyska regionen Baden. vilken ligger belägen i den sydvästra delen av landet och gränsar både till Frankrike och Schweiz. Här finns en månghundraårig historia av vinframställning med ett särskilt gott rykte för ...

Läs mer om Weingut Wassmer
Dölj atlas

Mer om viner från Weingut Wassmer

Weingut Wassmer finns stationerade i den tyska regionen Baden. vilken ligger belägen i den sydvästra delen av landet och gränsar både till Frankrike och Schweiz. Här finns en månghundraårig historia av vinframställning med ett särskilt gott rykte för högkvalitativa vinar gjorda på spätburgunder.

Martin Wasserman har på mycket kort tid tagit sig till en position som en av de ledande producenterna i regionen och har blivit känd för att producera viner i en stil som påminner mycket om de viner som man hittar i Bourgogne.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du