Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Wakefield Wines

Wakefield Taylors grundades i slutet av 1960-talet när familjen Taylor köpte land i Clare Valley och började plantera vin. Idagär märket Taylors det femte största i Australien och vingårdarna i Clare har växt till över 500 ha. Wakefield Taylors är en ...

Läs mer om Wakefield Wines
Dölj atlas

Mer om viner från Wakefield Wines

Wakefield Taylors grundades i slutet av 1960-talet när familjen Taylor köpte land i Clare Valley och började plantera vin. Idag är märket ”Taylors” det femte största i Australien och vingårdarna i Clare har växt till över 500 ha. Wakefield Taylors är en av de mest innovativa producenterna i Australien och är ledande vad gäller kvalitet och miljö. På miljöområdet har man bland annat som första producent i världen tagit fram en serie helt klimatneutrala viner som är certifierade enligt. I Australien säljs vinerna under familjenamnet Taylors och på exportmarknaden varumärket Wakefield.