Filtrera & anpassa

Viner från Tapanappa Wines

Brian Croser är en av pionjärerna i Adeleine Hills och South Australia att plantera Pinot Noir och Chardonnay och har sedan 1976 produceras ursprungstypiska viner från regionen på de båda druvorna.År 2002 startade Brian Tapanappa tillsammans med ...

Läs mer om Tapanappa Wines
Dölj atlas

Mer om viner från Tapanappa Wines

Brian Croser är en av pionjärerna i Adeleine Hills och South Australia att plantera Pinot Noir och Chardonnay och har sedan 1976 produceras ursprungstypiska viner från regionen på de båda druvorna.

År 2002 startade Brian Tapanappa tillsammans med Champagnehuset Bollinger och familjen Cazes (Ch Lynch Bages) från Bordeaux. Tapanappas fokus är att producera uttrycksfulla och terroir-drivna viner på Chardonnay och Pinot Noir. Namnet Tapanappa, som är ett uttryck från aboriginerna och betyder ”Håll dig till vägen”. Något som familjen Croser gjort ända från början. Sedan 2014 är familjen Croser ensamma ägare till Tapanappa.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du