Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Stag´s Leap Winery

Stags Leap Winery inte att förväxla med Stags Leap Wine Cellar som vann the Paris Wine Tasting of 1973 är en av de absolut äldsta vinerierna i distriktet Stags Leap. Egendomen grundades redan 1893 och har varit med att forma områdets viner. Grundaren ...

Läs mer om Stag´s Leap Winery
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Stag´s Leap Winery

Stag’s Leap Winery (inte att förväxla med Stag’s Leap Wine Cellar som vann the Paris Wine Tasting of 1973) är en av de absolut äldsta vinerierna i distriktet Stag’s Leap. Egendomen grundades redan 1893 och har varit med att forma områdets viner. Grundaren Horace Chase gick samman med sin farbror W.W. Thompson redan 1880 för att odla druvor. Man började bygga den anslutande herrgården 1890 och skördade sin första skörd 1893. Själva namnet Stag’s Leap kommer från denna tid och härstammar från lokala Wappo-stammens legender om en hjort som tar ett språng och undflyr jägare. Man har gjort vin oavbrutet sedan Chase’s första årgång, med undantag för förbudstid och världskrig. I mitten av 1900-talet var egendomen en populär tillflyktsort för hollywoodstjärnor på grund av sin långa och mytiska historia av hembrännare och gangsters, men fick på 70-talet genomgå en modernisering till dagens hypermoderna vineri.