Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Santamaria

Thomas Santamaria är sjätte generationens vinmakare på Korsika som ganska nyligen tog över ledningen av Domaine Santa Maria från sin far. Och sedan dess har de ny experimenten duggat tätt på Domänen. Till detta har han 30 hektar som är utspridda över ...

Läs mer om Santamaria
Dölj atlas

Mer om viner från Santamaria

Thomas Santamaria är sjätte generationens vinmakare på Korsika som ganska nyligen tog över ledningen av Domaine Santa Maria från sin far. Och sedan dess har de ny experimenten duggat tätt på Domänen. Till detta har han 30 hektar som är utspridda över de tre kommunerna Oletta, Olmeta-di-Tuda och St.-Florent in Patrimonio på norra Korsika som han brukar biodynamiskt och enligt månkalendern. Jordarna, som aldrig utsatts för vare sig kemiska ogräsmedel eller insektsmedel, består av en blandning av kalksten och schist. Thomas gör flera olika väldigt stilfulla viner på klassiska druvor som vermentino, grenache och cinsault.