Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Samsara Wine

SAMsARA Wines är ett litet, hyllat boutiquevineri som grundades av ikoniska Chad och Mary Melville år 2002. Sedan augusti 2017 drivs gården av Dave och Joan Szkutak tillsammans med vinmakaren Matt Brady. Dave och Joan möttes när de båda studerade på ...

Läs mer om Samsara Wine
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Samsara Wine

SAMsARA Wines är ett litet, hyllat boutiquevineri som grundades av ikoniska Chad och Mary Melville år 2002. Sedan augusti 2017 drivs gården av Dave och Joan Szkutak tillsammans med vinmakaren Matt Brady. Dave och Joan möttes när de båda studerade på Worcester Polytechnic Institute. Under sina framgångsrika karriärer skaffade de sig en stor kärlek till mat, vin och resor där de besökte många av vinvärldens stora vinregioner. När de återvände hem till Santa Barbara med dess närhet till havet fick de idén att driva ett vineri. Tillsammans med Matt Brady – som styr både i vingårdarna och i vineriet har de uppfyllt sin stora dröm sedan de tog över Melvilles ägor. Matt Brady, född 1983, anslöt sig år 2005 till Jaffur Wines vingårdsteam där han gjorde sin första skörd. År 2012 hade han blivit befordrad till assisterande vinmakare för att slutligen bli förstevinmakare år 2015. Han anlitades till SAMsARA för sin förmåga för precision och elegans i vinmakningen. Namnet SAMsARA har betydelse i såväl buddhismen som hinduismen och har att göra med återfödelse, liv och död. Fokus ligger på pinot noir, syrah och grenache. Vinkritikern Antonio Galloni håller SAMsARA som ”one of the hidden jewels of Santa Rita Hills”.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.