Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Patz & Hall

Patz Hall grundades 1988 av fyra begåvade individer - Donald Patz, James Hall, Anne Moses och Heather Patz.Tillsammans har de skapat en av Kaliforniens mest ansedda vingårdar med ett sortiment av berömda Pinot Noiroch Chardonnay viner.För att uppnå ...

Läs mer om Patz & Hall
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Patz & Hall

Patz & Hall grundades 1988 av fyra begåvade individer - Donald Patz, James Hall, Anne Moses och Heather Patz.Tillsammans har de skapat en av Kaliforniens mest ansedda vingårdar med ett sortiment av berömda Pinot Noiroch Chardonnay viner.

För att uppnå sitt mål att skapa exceptionella viner har de fyra grundarna fokuserat sina specialkunskaper, kompetensoch daglig uppmärksamhet åt olika delar av vingårdens verksamhet. Detta praktiska tillvägagångssätt tillsammans medett engagemang för att utveckla nära personliga relationer med en handfull av Kaliforniens finaste odlare har blivitgrundstenen i vingårdens framgång, vilket gör att Patz & Hall kontinuerligt når de högsta nivåerna av kvalitet.