Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Nifo Sarrapocchiello

Nifo Sarrapocchiello har sina egendomar i regionen Kampanien i närheten av staden Ponte, som ligger i de östra delarna av regionen i provinsen Sannio.Här driver Lorenzo Nifo, vinmakare i tredje generationen, sin egendom som består av 15 hektar ...

Läs mer om Nifo Sarrapocchiello
Dölj atlas

Mer om viner från Nifo Sarrapocchiello

Nifo Sarrapocchiello har sina egendomar i regionen Kampanien i närheten av staden Ponte, som ligger i de östra delarna av regionen i provinsen Sannio.

Här driver Lorenzo Nifo, vinmakare i tredje generationen, sin egendom som består av 15 hektar odlingar. Förutom de vita druvstorterna Falanghina, Greco och Fiano odlas även Aglianico, som är regionens viktigaste röda druvsort. Samtliga ägor är ekologiskt certifierade.