Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från MASI

MASIs namn kommer från vingården Vaio dei Masii Negrar-dalen, i hjärtat av Valpolicella, som familjen Boscaini tog över på 1770-talet. Idag är det Sandro Boscaini tillsammans med sonen Raffaele och dottern Alessandra som äger och driver MASI. MASI ...

Läs mer om MASI
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från MASI

MASIs namn kommer från vingården Vaio dei Masi i Negrar-dalen, i hjärtat av Valpolicella, som familjen Boscaini tog över på 1770-talet. Idag är det Sandro Boscaini tillsammans med sonen Raffaele och dottern Alessandra som äger och driver MASI. MASI har kommit att bli en av de mest ansedda och älskade Valpolicellaproducenterna, inte minst bland svenska konsumenter. De är framför allt kända för sina Amaroneviner, men skapade även det allra första ripassovinet, Campofiorin, som skördades första gången 1964. 

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.