Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de l Amandier

Martin Texier son till ikoniske Eric Texier gav upp ekonomistudierna för att på allvar bli vinbonde. 2014 grundade han Domaine de lAmandier i Ouveze i norra Rhne. Han har fem hektar med vingårdar till sitt förfogande i samma område som pappan - Saint ...

Läs mer om Domaine de l Amandier
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de l Amandier

Martin Texier (son till ikoniske Eric Texier) gav upp ekonomistudierna för att på allvar bli vinbonde. 2014 grundade han Domaine de l'Amandier i Ouveze i norra Rhône. Han har fem hektar med vingårdar till sitt förfogande i samma område som pappan - Saint-Julien-en-Alban - och vars vingårdar han nu också sköter om. 

Martin gör traditionella röda viner på druvor som syrah, cinsault och grenache. Men också en frisk och fruktig pet nat (petillant naturel) från chasselas och muscat.