Filtrera & anpassa

Viner från La Bastide Saint Dominique

La Bastide Saint Dominique ligger i hjärtat av södra Rhne-dalen, ett stenkast från Chteauneuf du Pape och har ett optimalt klimat med den unika Mistral-vinden och mycket varma och torra somrar. Byggnaden byggdes kring ett tidigare kapell från 1500- ...

Läs mer om La Bastide Saint Dominique
Dölj atlas

Mer om viner från La Bastide Saint Dominique

La Bastide Saint Dominique ligger i hjärtat av södra Rhône-dalen, ett stenkast från Châteauneuf du Pape och har ett optimalt klimat med den unika Mistral-vinden och mycket varma och torra somrar. Byggnaden byggdes kring ett tidigare kapell från 1500-talet och skapades av Marie-Claude och Gérard Bonnet med bara en handfull hektar.

Med stor passion har makarna Bonnet utökat gården till en total yta på 50 hektar och producerar idag Appellations d´Origine Protégée (AOP) Côtes du Rhône, Côtes du Rhône Villages, Cairanne, Châteauneuf du Pape och Indication Géographique Protégée (IGP) Méditerranée. Sedan 1999 har sonen Eric anslutit till arbetet och tar nu hand om hela processen från produktion till vinifiering.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du