Filtrera & anpassa

Viner från Kono Wines

Kono Wines är beläget i det bedövande vackra Te Tau Ihu på toppen av sydön i Nya Zeeland i Marlborough - känt för sina högklassiga viner på sauvignon blanc och pinot noir. En Kono är en korg med produkter som ges till gäster för att uppvisa ...

Läs mer om Kono Wines
Dölj atlas

Mer om viner från Kono Wines

Kono Wines är beläget i det bedövande vackra Te Tau Ihu på toppen av sydön i Nya Zeeland i Marlborough - känt för sina högklassiga viner på sauvignon blanc och pinot noir. En ”Kono” är en korg med produkter som ges till gäster för att uppvisa gästfrihet enligt den lokala kulturen och teamet bakom Kono Wines förklarar att det är därför man förhåller sig till praxis för New Zeeland Sustainable vinegrowing där man tar hänsyn till miljö och hållbarhet och människan. Man vill helt enkelt ge det bästa området har att erbjuda samtidigt som man bevarar regionen till omvärlden. De uppger att de jobbar med en ”500-årsplan” där ledorden är utveckling & innovation samt identitet & integritet - detta är deras tikanga (levnadssätt).Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du