Filtrera & anpassa

Viner från Gustave Lorentz

Maison Gustave Lorentz grundades 1836 och äger idag drygt 13 hektar mark vid Bergheims sluttningar i hjärtat av Alsace. Av dessa så klassificeras drygt 5 som Grand Cru Altenberg de Bergheim och 0,7 som Grand Cru Kanzlerberg.Det första omnämnandet av ...

Läs mer om Gustave Lorentz
Dölj atlas

Mer om viner från Gustave Lorentz

Maison Gustave Lorentz grundades 1836 och äger idag drygt 13 hektar mark vid Bergheims sluttningar i hjärtat av Alsace. Av dessa så klassificeras drygt 5 som Grand Cru Altenberg de Bergheim och 0,7 som Grand Cru Kanzlerberg.

 

Det första omnämnandet av familjen Lorentz i kommunen Ribeauvillé går tillbaka till andra hälften av 1600-talet. De var då gästgivare och "gourmeter", det gamla namnet som gavs till vinhandlare, vilket då gav dem en viktig status i lokalsamhället.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du