Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Gabrielskloof Wine Estate

Vingården Gabrilskloof är resultatet av en livslång dröm för vinmakaren Bernhard Heyn. Efter flera års sökande hittade en så denna unika plats. Tillsammans med lokala lantbrukaren Barry Anderson köpte han marken år 2001. Deras filosofi är att satsa ...

Läs mer om Gabrielskloof Wine Estate
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Gabrielskloof Wine Estate

Vingården Gabriëlskloof är resultatet av en livslång dröm för vinmakaren Bernhard Heyn. Efter flera års sökande hittade en så denna unika plats. Tillsammans med lokala lantbrukaren Barry Anderson köpte han marken år 2001. Deras filosofi är att satsa på biodiversitet, plantera rätt druvsorter på rätt vingårsläge, ha ett minimalt användande av bekämpningsmedel och vara en del av att lyfta upp det lokala samhället. Egendomen fick en pånyttfödelse när Peter-Allan Finlayson gifte sig med Bernhard Heyns dotter Nicollene och tog över vinmakningen. Peter-Allan har fört med sig ett nytt - mer hantverksmässigt - förhållningssätt till vinmakning vilket lett till ett stort uppsving för gårdens viner.