Filtrera & anpassa

Viner från Château Marjosse

Chateau Marjosse byggdes 1782 och är en egendom som ligger i Entre-deux-Mers, på Bordeauxs högra strand. Chateau Marjosse, som ursprungligen ägdes av vinhandlaren Bernard Chenier, förvärvades av familjen Deleuze, som 1990 hyrde ut några vingårdslägen ...

Läs mer om Château Marjosse

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Marjosse

Chateau Marjosse byggdes 1782 och är en egendom som ligger i Entre-deux-Mers, på Bordeaux’s högra strand. Chateau Marjosse, som ursprungligen ägdes av vinhandlaren Bernard Chenier, förvärvades av familjen Deleuze, som 1990 hyrde ut några vingårdslägen till Pierre Lurton som även äger Château Cheval Blanc & Château dYquem. År 2000 lät Pierre Lurton bygga en ultramodern källare innehållande mer än 20 cementkar och blev 2013 ägare till hela vingården, samt Chartreuse.

Den 50 hektar stora vingården är planterad med både röda och vita vindruvor. För de vita vinerna är vingården planterad till 45% Semillon, 45% Sauvignon Blanc och 10% Muscadelle. Men det finns också ett litet skifte med vinstockar planterade med Chardonnay.


För produktion av deras röda vin är vingården planterad med 80% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon och 10% Cabernet Franc. Här är också ett litet skifte med gamla vinstockar Malbec planterat. Vingårdarna ligger på en terroir av sand med ler- och kalkstensjordar på sluttningar som når 60 meter på sin topp.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du