Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Château Laville

Chteau Laville är byggt på ruinerna av en gammal romersk villa och består idag av 30 hektar vinstockar som producerar generösa och lättillgängliga viner. Efter en förödande frost år 1956 planterades ägorna om och idag ligger medelåldern på rankorna ...

Läs mer om Château Laville
Dölj atlas

Mer om viner från Château Laville

Château Laville är byggt på ruinerna av en gammal romersk villa och består idag av 30 hektar vinstockar som producerar generösa och lättillgängliga viner. Efter en förödande frost år 1956 planterades ägorna om och idag ligger medelåldern på rankorna på cirka 25 år. Generellt lagras egendomens viner i 18 månader på ekfat innan de släpps på marknaden och man släpper årligen enbart omkring 200.000 flaskor fördelat på fem olika cuvéer. För sina viner vinner man ofta medaljer i olika nationella och internationella tävlingar.

Familjen Faye har bott i Gironde i Bordeaux sedan 1800-talet och har alltid varit i vinbranschen (som vinhandlare och vinmakare). Först efter andra världskriget började man började göra eget vin. Tre generationer senare sköts ägorna av bröderna Alain och Hervé Faye.