Filtrera & anpassa

Viner från Château Cap d’Or

Prisvärd Bordeaux från en kanonårgång. Chteau Cap dOr ligger i den minsta och geografiskt närmaste av Saint-milions sattellitkommuner och ägs av Jean-Philippe Janooueix som driver en mängd olika egendomar Chteau Haut-Pontet, Chteau La Confession och ...

Läs mer om Château Cap d’Or
Dölj atlas

Mer om viner från Château Cap d’Or

Prisvärd Bordeaux från en kanonårgång. Château Cap d’Or ligger i den minsta (och geografiskt närmaste) av Saint-Émilions sattellitkommuner och ägs av Jean-Philippe Janooueix som driver en mängd olika egendomar (Château Haut-Pontet, Château La Confession och Château Cap Saint-George (alla i och runt Saint-Émilion) samt Château Croix-Mouton). Château Cap d’OR är en av hans senaste tillskott och egendomen har nu bytt namn till Château Cap Saint-George. Vinet är normalt sett en bland av mestadels merlot (80-90 procent) och cabernet franc och lagras i 18 månader på ekfat (5o procent nya) innan det buteljeras.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du