Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Beaumont

Chateau Beaumont är en av de största egendomarna i Médoc med en historia som dateras ända tillbaka till 1772. De första vinrankorna planterades 1824 och själva slottet restes 1854. Ägorna är planterade med 53 % cabernet sauvignon, 40 % merlot, 4 ...

Läs mer om Chateau Beaumont
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Beaumont

Chateau Beaumont är en av de största egendomarna i Médoc med en historia som dateras ända tillbaka till 1772. De första vinrankorna planterades 1824 och själva slottet restes 1854. Ägorna är planterade med 53 % cabernet sauvignon, 40 % merlot, 4 % cabernet franc och 3 % petit verdot. Man producerar årligen ungefär 50 000 lådor av alla gårdens viner.