Filtrera & anpassa

Viner från Champagne Nicolas Maillart

Nicolas Maillart är en familjefirma i cueil i Montaigne de Reims i Champagne. Familjen har odlat vin i området sedan åtminstone 1700-talet och sedan 2003 är det Nicolas Maillart som driver firman. När Nicolas tog över efter sin far började han en ...

Läs mer om Champagne Nicolas Maillart
Dölj atlas

Mer om viner från Champagne Nicolas Maillart

Nicolas Maillart är en familjefirma i Écueil i Montaigne de Reims i Champagne. Familjen har odlat vin i området sedan åtminstone 1700-talet och sedan 2003 är det Nicolas Maillart som driver firman. När Nicolas tog över efter sin far började han en komplett omvandling av firman. Bland annat så slutade han att krossa och pressa sina druvor hos områdets stora kooperativ för att få mer kontroll över procesessen. 

De 11 hektaren odlas hållbart och så nära ekologiskt som det bara går och vinerna görs i en generös, vinös och lite rostad stil med naturlig jäst och ett stort inslag av lagring på ek. Platine är instegsvinet och kommer från Grand Cru- och Premier Cruvingårdar i  Ecueil, Villers Allerand och Bouzy. Dessutom gör han en Brut Rosé Grand Cru, två vingårdsviner (en 100 procent chardonnay och en 100 procent pinot noir - båda som årgångschampagne), en vanlig årgångscuvée och en Cuvée Prestige. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du