Filtrera & anpassa

Viner från Champagne Ayala

Champagne Ayala är ett av de äldsta champagnehusen i A och grundades för över 150 år sedan. Edmond de Ayala grundade huset 1860 och kom från en familj som alltid strävade efter att gå ett steg längre.Ayala alltid varit ett litet, självständigt och ...

Läs mer om Champagne Ayala
Dölj atlas

Mer om viner från Champagne Ayala

Champagne Ayala är ett av de äldsta champagnehusen i Aÿ och grundades för över 150 år sedan. Edmond de Ayala grundade huset 1860 och kom från en familj som alltid strävade efter att gå ett steg längre. 

Ayala alltid varit ett litet, självständigt och familjeägt champagnehus.  2005 köpte Champagne Bollinger-familjen Ayala med syfte att lyfta huset till sin forna glans. Det blev starten på förnyelsen och innebar bland annat renovering av faciliteter samt anställning av ny personal.

Hos Ayala sker varje steg i vinframställningen på plats, lagring, degorgering, märkning och jäsning. Under huset finns en två kilmeter lång vinkällare som grävts fram ur Aÿs kalkiga backar och där förvaras närmare 2,5 miljoner flaskor som långsamt får mogna i den över hundraårig gamla källaren.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du