Filtrera & anpassa

Viner från Ceritas

Ceritas motto är enkelhet. Ett ord, ett koncept och ett förhållningssätt som teamet bakom Ceritas - gifta paret John och Phoebe Raytek - har som ledstjärna i allt de gör. De låter vingårdarna vara deras läromästare och ser sig själva som studenter ...

Läs mer om Ceritas
Dölj atlas

Mer om viner från Ceritas

Ceritas motto är ”enkelhet”. Ett ord, ett koncept och ett förhållningssätt som teamet bakom Ceritas - gifta paret John och Phoebe Raytek - har som ledstjärna i allt de gör. De låter vingårdarna vara deras läromästare och ser sig själva som studenter som strävar efter att lära sig vad naturen och varje årgång behöver. De farmar sina ägor ekologiskt med minimal intervention och ett hållbarhetstänk i hela kedjan. Deras balanserade och finstämda viner syns på många av världens bästa restauranger.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du