Filtrera & anpassa

Viner från Broc Cellars

Efter examen från University of Nebraska började Chris Brockway attarbeta på restauranger runt staden innan han flyttade vidare till Stillahavskusten, där hans intresse för vin väcktes till liv. Efter att en vän skämtade om att han borde lära sig hur ...

Läs mer om Broc Cellars
Dölj atlas

Mer om viner från Broc Cellars

Efter examen från University of Nebraska började Chris Brockway att arbeta på restauranger runt staden innan han flyttade vidare till Stillahavskusten, där hans intresse för vin väcktes till liv. Efter att en vän skämtade om att han borde lära sig hur man producerar vin, packade han sina saker och deltog i vinproduktionskurser vid UC Davis.

Innan han slutade gjorde han praktik på en av Cal State Fresnos vingårdar, och det var här han blev expert på som han säger - i allt han inte använder.

 

Efter avslutade studie började han jobba på JC Cellars, på alla sätt en konventionell vingård. Samtidigt började han ofta besöka Terroir, San Franciscos första naturvinsbar, och började fundera mycket på att experimentera med de viner han gillade att dricka.

Och så, efter några små experiment föddes Broc Cellars.

 

Det är enbart druvor odlas utan att användande av syntetiska bekämpningsmedel, herbicider, fungicider eller gödselmedel som används och hans anläggning består av två byggnader, en med flera rostfria stål-, betong- och träbehållare, den andra med är dedikerad til ekfat och betongägg. Alla jäsningar görs med infödda jäst, och för det mesta glömmer han användningen av svavel. Om det behövs kommer han att lägga till några milligram ungefär fyra veckor innan tappning så att det integreras fullt ut i vinet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du