Filtrera & anpassa

Viner från Bosio Family Estates srl

Bosio Family Estates håller till i Santo Stefano Belbo vid Alba och Asti i den större regionen som går under namnet Langhe. Estates är ordet som familjen Bosio valde för att introducera sitt nya sätt att göra affärer med varumärket Bosio Family ...

Läs mer om Bosio Family Estates srl
Dölj atlas

Mer om viner från Bosio Family Estates srl

Bosio Family Estates håller till i Santo Stefano Belbo vid Alba och Asti i den större regionen som går under namnet Langhe. Estates är ordet som familjen Bosio valde för att introducera sitt nya sätt att göra affärer med varumärket Bosio Family Estates. Under detta hittar vvi förutom Boiso också bland annat Luca Bosio Vineyards, Passato och nu senast också Bel Colle - en välkänd Barolo-egendom i Verduno. 

Det är Valter och Luca Bosio, far och son, som tillsammans med Rosella, mor och fru, driver Bosio Family Estates. De anser själva att det blev just köpet av Bel Colle som blev den rejäla vändpunkten. Bel Colle är välkänd för många Winefinder-kunder och äger 10 hektar mark i bl a Verduno, Monforte och Barbaresco (där de äger en del i den välkända Crun Pajorè). 

I egendomen ingår också projektet Truffle Hunters där Valter Bosio har velat hylla människorna och hundarna bakom en av Piemontes största skatter och passioner - tryffeln. I serien ingår några riktigt prisvärda viner som alla är ursprungstypiska och representerar Piemonte på ett fantastiskt sätt. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du