Filtrera & anpassa

Viner från Bodega Piedra Negra

Bordeauxsonen Francois Lurton växte upp på familjens slott i Péssac-Léognan men till skillnad från pappa André har han blivit lie mer av en kosmopolit med egendomar i såväl Chile och Argentina som Frankrike. Det här är Francois argentinska projekt ...

Läs mer om Bodega Piedra Negra
Dölj atlas

Mer om viner från Bodega Piedra Negra

Bordeauxsonen Francois Lurton växte upp på familjens slott i Péssac-Léognan men till skillnad från pappa André har han blivit lie mer av en kosmopolit med egendomar i såväl Chile och Argentina som Frankrike. Det här är Francois argentinska projekt. Efter omfattande studieresor i flertalet regioner i Argentina planterade François Lurton slutligen sin vingård på hög höjd under näst intill halvökenförhållanden i Uco-dalen, vid foten av Anderna. Här påminner den karga, grusiga jorden en hel del om den som återfinns i Pessac-Léognan. 

Denna outforskade region kallas Chacayes, namnet som François senare gav vinhusets finaste vin. Egendomen omfattar 200 hektar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du