Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Azienda Agricola Musella

Azienda Agricola Musellaär ett ekologiskt och biodynamiskt jordbruk, certifierat sedan 2014, som drivs och ägs av Emilio Pasqua och dottern Maddalena. Tillsammans med vinmakaren Enrico Raber har de skapat ett jordbruk i harmoni med naturen.De 400 ha ...

Läs mer om Azienda Agricola Musella
Dölj atlas

Mer om viner från Azienda Agricola Musella

Azienda Agricola Musella är ett ekologiskt och biodynamiskt jordbruk, certifierat sedan 2014, som drivs och ägs av Emilio Pasqua och dottern Maddalena. Tillsammans med vinmakaren Enrico Raber har de skapat ett jordbruk i harmoni med naturen.

De 400 ha ägorna är fördelade på ca 50 ha vinodlingar, skog och olivlundar. 1500-talsvillan Corte Ferrazzette som inhyser vineri, bed & breakfast och Emilios bostad ligger vackert beläget i utkanten av Valpolicella. Vinerna skiljer sig från de traditionella stilarna av viner från regionen med sin elegans, längd, komplexitet och långa nyanserade eftersmaker.