Filtrera & anpassa

Viner från Anselmo Mendes

Anselmo Mendes startade sitt eget vineri 1998, men han startade sin bana i vinbranschen redan år 1988, hos vinproducenten Sociedade dos Vinhos Borges. Där fick han kunskapen som låg till grund för hans egna vinmakande. Under eget namn har han blivit ...

Läs mer om Anselmo Mendes
Dölj atlas

Mer om viner från Anselmo Mendes

Anselmo Mendes startade sitt eget vineri 1998, men han startade sin bana i vinbranschen redan år 1988, hos vinproducenten Sociedade dos Vinhos Borges. Där fick han kunskapen som låg till grund för hans egna vinmakande. Under eget namn har han blivit ett av de riktigt stora namnen, och är den som har gått i bräschen för att höja kvaliteten och ryktet i regionen Vinho Verde. Han tror på hantverket i såväl vingård som vineri och har även blivit känd för sitt experimenterande. Han jobbar med flera olika druvor och testar alltifrån olika fathantering till skalmacerering. Hyllningarna för hans arbete har inte låtit vänta på sig och hans viner är numera flerfaldigt prisbelönade.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du