Filtrera & anpassa

Viner från Fattoria Carpineta Fontalpino

Carpineta Fontalpino drivs av syskonen Filippo och Gioia Cresti. Gården tog de över av sina föräldrar och driver den nu med stort fokus på kvalitet och hållbarhet. Gårdens oenolog är Gioia och som sätter sin prägel på gårdens alla olika viner ...

Läs mer om Fattoria Carpineta Fontalpino
Dölj atlas

Mer om viner från Fattoria Carpineta Fontalpino

Carpineta Fontalpino drivs av syskonen Filippo och Gioia Cresti. Gården tog de över av sina föräldrar och driver den nu med stort fokus på kvalitet och hållbarhet. Gårdens oenolog är Gioia och som sätter sin prägel på gårdens alla olika viner – Chianti Classico, Super Tuscan och deras mousserande Boulé.  Produktionen är ekologiskt/biologiskt certifierad och drivs så här långt i en liten skala. Gårdens produktion av viner har uppmärksammats av flera olika vinkritiker och deras Chianti Classico har fått höga poäng av James Suckling, Gambero Rosso, Falstaff med flera. Herr Carlssons Lilla Vin- och Lanthandel besökte gården i juli 2022.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du