Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Wagram, Österrike

Mellan Kremstal och Wien i regionen Niederösterreich ligger Wagram tidigare kallat för Donauland, ett distrikt som i sin tur är uppdelat i två delar. Norr om Donau ligger Wagramplatån där vi bland annat hittar aromatisk och smakrik grner veltliner ...

Läs mer om Wagram i Österrike
Dölj atlas

Mer om viner från Wagram


Mellan Kremstal och Wien i regionen Niederösterreich ligger Wagram (tidigare kallat för Donauland), ett distrikt som i sin tur är uppdelat i två delar. Norr om Donau ligger Wagramplatån där vi bland annat hittar aromatisk och smakrik grüner veltliner, roter veltliner men också en del rött på blauer zweigelt och pinot noir (samt lite eiswein). Lite längre ner, precis utanför Wien, ligger Klosterneuburg som är Österrikes största privata egendom.