Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Gramercy Cellars The Deuce Syrah  2013

Vad tyckte du?

Gramercy Cellars The Deuce Syrah 2013

USA, Walla Walla Valley, 750 ml, 13,5%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2013

Druvor

Syrah

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

WineAdvocate
92

92-94. a full-bodied, concentrated and balanced Syrah that has solid tannic grip and good acidity

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Gramercy Cellars bildades så sent som 2005 av sommelieren Greg Harrington och hans fru Pam Harrington i Washington State. Fokus har redan från början varit att jobba småskaligt och göra bordeaux- och rhônebaserade viner från riktigt bra vingårdar. Filosofin är enkel - jobba med de bästa vingårdarna, skörda mogna (inte övermogna) druvor, ha en minimalistisk inställning i källaren och använda så lite ny ek som möjligt. Resultatet har gett balanserade viner med intensiv frukt, tydlig jordig mineralitet men också återhållsamhet och elegans. 

Egendomen ligger i Walla Walla som är ett underdistrikt till Columbia Valley. Att det blev just Walla Walla är ingen slump. 2004 hamnade Greg och Pam på en gårdspicknick i Brooklyn som hölls av Walla Walla Wine Alliance. Greg och Pam gillade det de provade och efter en vinresa i distriktet följde Greg upp det hela med att jobba i vingårdarna under skörden samma år. Året därpå hade de sin egen första skörd. 

Idag gör man runt 8000 lådor vin. Förutom druvren syrah och cabernet sauvignon gör paret bland annat en Bandol-inspirerad mourvèdre (kallad L Idiot du Village), en GSM-blandning (grenache, syrah, murvèdre) och en tempranillo som kryddats upp med lite syrah och grenache. 

http://gramercycellars.com/