Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Secret Cellars Pinot Noir 2014

Vad tyckte du?

Secret Cellars Pinot Noir 2014

USA, Santa Lucia Highlands, 750 ml, 13,5%

Svala Santa Lucia Highlands är en av de absolut bästa platserna för den kinkiga druvan pinot noir. I det här vinet har druvan fått sällskap av 10 % syrah för att ge ännu mer djup och höja komplexiteten. Secret Cellars skördar druvorna tidigt på morgonen och alla klasarna avstjälkas för att undvika g ···

Styckvis

227:-

/flaska
Låda (12 st)

217:-

/flaska, totalt 2 604:-
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
  • Nöt
  • Fläsk
  • Kyckling och kalkon
  • Anka
  • Pasta och pizza
Årgång

2014

Druvor

Pinot Noir

Smaknotering

Stor doft med toner av svarta vinbär, plommon, ceder, choklad, läder och kaffebönor. Smaken är fyllig och stram med unga frukttoner och elegant eftersmak.

Drickes
2017-2019
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
90 p "Lång och läcker eftersmak."

Secret Cellars fortsätter att imponera. Det här är fösta gången vi provar deras pinot noir och den går i samma "svala" och stilfulla stil som deras cab. Smaken är bärig och lite saftig men utan att bli så där överextraherad och tung som en del amerikansk pinot kan vara. Blåbär och röda bär samsas med kryddor och mineral och eftersmaken är lång och läcker.

Winefinder
Livets Goda
89 p "Inslag av björnbär, körsbär och nypontoner som sitter där det ska, tillsammans med en hint av jordgubbar... Stabil och god pinot "

En kargare och aningen mer stjälkbetonad pinot från vårt kära Sonoma. Har sina förtjänster med mörk, söt frukt med inslag av björnbär, körsbär och nypontoner som sitter där det ska, tillsammans med en hint av jordgubbar. Avslutet drar ner helhetsintrycket något. Men en stabil och god pinot med aromatiska, vegetala vindar som gör sitt jobb rätt.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5751

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Svala Santa Lucia Highlands är en av de absolut bästa platserna för den kinkiga druvan pinot noir. I det här vinet har druvan fått sällskap av 10 % syrah för att ge ännu mer djup och höja komplexiteten. Secret Cellars skördar druvorna tidigt på morgonen och alla klasarna avstjälkas för att undvika gröna toner i vinet. Druvorna får jäsa i små tankar och efter jäsning lagras vinet i 14 månader på franska ekfat innan buteljering.

Producenten

Secret Cellars skördar sina pinot noirdruvor i Santa Lucia Highland och cabernet sauvignon i Paso Robles. De anser nämligen att de olika regionerna passar bäst för respektive druva. Fokus ligger på smakrik frukt och en fathantering som tillför vinerna ytterligare karaktär. Producenten har fått åtskilliga utmärkelser för sina balanserade viner.