Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Secret Cellars Cabernet Sauvignon 2016

Vad tyckte du?

Secret Cellars Cabernet Sauvignon 2016

USA, Paso Robles, 750 ml, 13,5%

Paso Robles är en region med perfekta förhållanden för cabernet sauvignon, särskilt när det är grusig jordmån. Kombinationen av varma dagar och svala nätter ger druvor med naturligt hög syra och mjuka, mogna tanniner. Vinet har fått några procent av petit verdot, syrah och zinfandel för att få en en ···

Denna årgång är slutsåld.

Prova gärna vinet i våra andra årgångar.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2016

Druvor

Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Zinfandel, Syrah

Smaknotering

Stor doft med toner av svarta vinbär, plommon, ceder, choklad, läder och kaffebönor. Smaken är fyllig och stram med unga frukttoner och elegant eftersmak.

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

Livets Goda
91 p "Snygg i stilen, elegant med fräsch blodcitrus ger ljus nyans i den mörkt mogna frukten. Aromatisk ört i kryddan och medgörliga tanniner"

Gemytlig sötma och sansat temperament. Snygg i stilen, elegant med fräsch blodcitrus ger ljus nyans i den mörkt mogna frukten. Aromatisk ört i kryddan och medgörliga tanniner. Inget stort, men god.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/51151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Paso Robles är en region med perfekta förhållanden för cabernet sauvignon, särskilt när det är grusig jordmån. Kombinationen av varma dagar och svala nätter ger druvor med naturligt hög syra och mjuka, mogna tanniner. Vinet har fått några procent av petit verdot, syrah och zinfandel för att få en en kryddigare karaktär och lagrades på både franska och amerikansk ekfat i 16 månader innan buteljering. 

Producenten

Secret Cellars skördar sina pinot noirdruvor i Santa Lucia Highland och cabernet sauvignon i Paso Robles. De anser nämligen att de olika regionerna passar bäst för respektive druva. Fokus ligger på smakrik frukt och en fathantering som tillför vinerna ytterligare karaktär. Producenten har fått åtskilliga utmärkelser för sina balanserade viner. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du