Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Buehler Vineyards Russian River Chardonnay 2018

Buehler VineyardsRussian River Chardonnay 2018

USA, Napa Valley, 750 ml, 14%

Klassisk Russian River Chardonnay och till ett pris som är mycket sympatiskt. Druvorna kommer från två olika vinmarker – Wood Vineyard och River Vineyard – som bidrar med olika egenskaper. Vinmakaren David Cronin använder full malolaktisk jäsning och låter vinet mogna på jästfällningen. Den har lagr ···

Styckvis

329 kr

/flaska
Låda (12 st)

3 948 kr

Årgång

2018

Smaknotering

Färgen är vackert gyllene och doften är generös med toner av bakade äpplen, päron, citrus, mango, torkad ingefära, vita blommor och lätta inslag av smör. Vinet känns nästan lätt krämigt i munnen och upprepar många av doftens toner på ett rikt och elegant sätt.

Drickes
2022-2024
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Klassisk Russian River Chardonnay och till ett pris som är mycket sympatiskt. Druvorna kommer från två olika vinmarker – Wood Vineyard och River Vineyard – som bidrar med olika egenskaper. Vinmakaren David Cronin använder full malolaktisk jäsning och låter vinet mogna på jästfällningen. Den har lagrats på en blandning av nya och använda franska ekfat.

Producenten

Buehler Vineyards drivs idag av fjärde generationens vinmakare. Vineriet är beläget på ett berg i närheten av St Helena och här har familjen odlat cabernet sauvignon och zinfandel i över fyra årtionden.

http://www.buehlervineyards.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du