Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Kongsgaard Wine Hudson Vineyard Syrah 2019

Kongsgaard WineHudson Vineyard Syrah 2019

USA, Napa Valley, 750 ml, 14,1%

Hirsch Vineyards ligger inom Fort Ross - Seaview AVA, som är helt inneslutet i den mycket större Sonoma Coast AVA. John Kongsgaard har en djup kärlek till Frankrikes Syrah. I hans biodynamiska vingårdar märks klarhet, komplexitet och koncentration. 2019 Syrah är från ett två hektar stor del av en vi ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Koncentrerad intensiv doft av röda bär, tjära, kryddor, svartpeppar, grafit, grillade örter och rök. Massivt, fyllig och smakrik med kraftfull tanninstruktur.

Drickes
Alkoholhalt
14,1%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Lufta vinet
1-2 timmar

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Hirsch Vineyards ligger inom Fort Ross - Seaview AVA, som är helt inneslutet i den mycket större Sonoma Coast AVA. John Kongsgaard har en djup kärlek till Frankrikes Syrah. I hans biodynamiska vingårdar märks klarhet, komplexitet och koncentration. 2019 Syrah är från ett två hektar stor del av en vinmark men en jordmån bestående av vulkanisk jord i Hudson Vineyard.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du