Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Maison Noir Wines BU, O.P.P. och H&H

Vad tyckte du?

Maison Noir Wines BU, O.P.P. och H&H

USA, Kalifornien, 750 ml, 14%

Maison Noir drivs som en négociant, där André Hueston Mack köper druvor från små vinodlare i Oregon. I Europa har vinerna hittills bara varit tillgängliga på MonVinic i Barcelona, men nu kommer vinerna till Sverige och Danmark. Mouton Noir är också ett livsstilsprojekt inspirerat av skateboard, punk ···

Låda (6 st)

1 350:-

Smaknotering

Bottoms Up 2017 (2 flaskor)

Bottoms Up 2017 är en blend på övervägande riesling med pinot blanc och viognier som spelar lite mindre biroller. Fruktiga toner i form av saftiga persikor, aromatisk citrus som balanseras upp med en stor syra och en liten kyss av sötma.

 

 

Other Peoples Pinot 2016 (2 flaskor)

Ung och fruktig doft med toner av röda bär, körsbär, violer, örter och kryddor. Vinet är en förtjusande kombination av seriositet och lättsamhet i en elegant förpackning. Balanserad, nyanserad med röd frukt och ekfatstoner. Lång avslutning.

 

 

Horseshoes & Handgrenades NV (2 flaskor)
Tre druvor och två regioner, så kan man sammanfatta detta gränsöverskridande vin. Blandning består av syrah, cabernet sauvignon och merlot där den första hämtas från södra Oregon och de två resterande kommer från Red Mountain i Washington. Den rika, mogna, frodiga frukten kommer från Oregon syrahn medans cabernet sauvignonen och merloten från Washington står för komplexitet och struktur.

Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5451

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Maison Noir drivs som en négociant, där André Hueston Mack köper druvor från små vinodlare i Oregon. I Europa har vinerna hittills bara varit tillgängliga på MonVinic i Barcelona, men nu kommer vinerna till Sverige och Danmark. Mouton Noir är också ett livsstilsprojekt inspirerat av skateboard, punk och hiphop, vilket tydligt ses i vinernas namn och etiketter.

Producenten

Mouton Noir grundades 2007 av André Hueston Mack, tidigare verkställande direktör på The French Laundry i Kalifornien och sedan Per Se i New York. Det började som ett litet garageprojekt för att förse små New York-restauranger med unika Oregon-viner. Mouton Noir drivs som en négociant, där André Hueston Mack köper druvor från små vinodlare i Oregon, som han har lärt känna genom sina år som sommelier, där han ständigt jagade små unika viner från hela världen. I Europa har vinerna hittills bara varit tillgängliga på MonVinic i Barcelona, men nu kommer vinerna till Sverige och Danmark. Mouton Noir är också ett livsstilsprojekt inspirerat av skateboard, punk och hiphop, vilket tydligt ses i vinets namn och etiketter.

https://maisonnoirwines.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du