Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Betz Family Winery Possibility 2015

Vad tyckte du?

Betz Family Winery Possibility 2015

USA, Columbia Valley, 750 ml, 14,5%

Possibility placerar sig Betz-serien mellan Rhône- och Bordeaux-varianterna genom att helt enkelt inkludera båda. Vin består av totalt 61% Cabernet Sauvignon, Merlot och Petit Verdot samt 39% Syrah och har legat på en blandning av nya och gamla fat av franska ek innan den slutliga blandningen gjord ···

Styckvis

399:-

/flaska
Låda (12 st)

399:-

/flaska, totalt 4 788:-
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
  • Nöt
  • Lamm
  • Fläsk
  • Vilt
  • Skogsfågel
Årgång

2015

Druvor

Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot

Smaknotering

Upp ur glaset sprids en stor doft av mogen mullbär, blåbär, plommon, mörk choklad. Smaken kompletteras med en pigg syra och finstämda toner av kaffe och peppar följt av en lång eftersmak med nyanser av fat och vanilj.

Drickes
2019-2025
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
14-16ºC
Lufta vinet
1 timme

Så tycker experterna

Livets Goda
94 p "Kvalitet och fylligt ren snärt i refrängen."

Fin mörk fruktighet med inslag av paprikakrydda. Pigg, rund syra och tillgänglighet i det strama. Fuktig örthintad tobak och ceder ger rätt lyxighet i känslan. Kvalitet och fylligt ren snärt i refrängen.

WineAdvocate
92 p "Polished and seamlessly built"

Polished and seamlessly built, with expressive blueberry and huckleberry flavors accented by smoky spice and butter chocolate notes that take on richness toward refined tannins. Cabernet Sauvignon, Syrah, Petit Verdot and Merlot.

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Possibility placerar sig Betz-serien mellan Rhône- och Bordeaux-varianterna genom att helt enkelt inkludera båda.

Vin består av totalt 61% Cabernet Sauvignon, Merlot och Petit Verdot samt 39% Syrah och har legat på en blandning av nya och gamla fat av franska ek innan den slutliga blandningen gjordes.

Producenten

Familjens Betz motto lyder ”Det finns inget genvägar till ett kvalitet i vin. Det börjar i vingården och slutar i vinkällaren”. Sedan starten 1997 har familjen haft som mål att skapa tilltalande viner med individuell karaktär som är både tillgängliga men samtidigt lagringsbara. Det viktigaste fokuset har dock varit att visa potentialen i Washington State som vinregion. Idag består Betz vineri av två familjer vars familjemedlemmar alla är dedikerade i att föra familjearvet vidare.

https://www.betzfamilywinery.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du