Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scheid Family Wines Ryder Estate Chardonnay 2016

Vad tyckte du?

Scheid Family Wines Ryder Estate Chardonnay 2016

USA, Central Coast, 750 ml, 13,5%

Ryder Estate är en del av välrenommerade Scheid Family Estates i Kalifornien. Ryder levererar alltid ett bra värde för pengarna och mottot är att hålla en hög kvalitet till ett förnuftigt pris. Själva vingården ligger i Monterey i Kaliforniens Central Coast. Montereybukten hjälper till att hålla te ···

Styckvis

189:-

/flaska
Låda (12 st)

189:-

/flaska, totalt 2 268:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Kyckling och kalkon
  • Anka
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Vegetariskt och sallader
  • Milda ostar
Årgång

2016

Druvor

Chardonnay

Smaknotering

Ljusgul färg. Koncentrerad doft av tropisk frukt, citrus, lätta fat. Medels fyllig smak med aromer av stenfrukt, päron, äpple med en antydan till vanilj.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5951

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Ryder Estate är en del av välrenommerade Scheid Family Estates i Kalifornien. Ryder levererar alltid ett bra värde för pengarna och mottot är att hålla en hög kvalitet till ett förnuftigt pris. Själva vingården ligger i Monterey i Kaliforniens Central Coast. Montereybukten hjälper till att hålla temperaturen nere nattetid som en bra balans till de mycket varma dagarna.

Producenten

Scheid Family Wines startades 1972 av Al Scheid. Han var en av de första som såg potentialen i Monterey County och började odla vin i området. Än idag lägger de lägger mycket fokus på Monterey som vinregion; de är väldigt stolta över området och drivs av övertygelsen att producera viner av världsklass till överkomliga priser. District7 är utan tvekan en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien. Med sin pinot noir har de vunnit internationella priser och utmärkelser och fått fina recensioner världen över.

https://www.scheidvineyards.com