Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scheid Family Wines Ryder Estate Cabernet Sauvignon 2014

Vad tyckte du?

Scheid Family Wines Ryder Estate Cabernet Sauvignon 2014

USA, Central Coast, 750 ml, 13,5%

  Ryder Estate är en del av välrenommerade Scheid Family Estates i Kalifornien. Ryder levererar alltid ett bra värde för pengarna och mottot är att hålla en hög kvalitet till ett förnuftigt pris. Själva vingården ligger i Monterey i Kaliforniens Central Coast. Montereybukten hjälper till att hålla ···

Denna årgång är slutsåld.

Prova gärna vinet i våra andra årgångar.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2014

Druvor

Cabernet Sauvignon

Smaknotering

Detta är ett fylligt rött vin med aromer av svarta vinbär, ceder, eukalyptus och lakrits. Tanninerna är välintegrerade i detta kraftfulla men balanserade vin.

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5951

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

 

Ryder Estate är en del av välrenommerade Scheid Family Estates i Kalifornien. Ryder levererar alltid ett bra värde för pengarna och mottot är att hålla en hög kvalitet till ett förnuftigt pris. Själva vingården ligger i Monterey i Kaliforniens Central Coast. Montereybukten hjälper till att hålla temperaturen nere nattetid som en bra balans till de mycket varma dagarna. Vinbet lagras på franska och amerikanska ekfat. Vinet passar till smakrika maträtter som grytor och grillat.

Producenten

Scheid Family Wines startades 1972 av Al Scheid. Han var en av de första som såg potentialen i Monterey County och började odla vin i området. Än idag lägger de lägger mycket fokus på Monterey som vinregion; de är väldigt stolta över området och drivs av övertygelsen att producera viner av världsklass till överkomliga priser. District7 är utan tvekan en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien. Med sin pinot noir har de vunnit internationella priser och utmärkelser och fått fina recensioner världen över.

https://www.scheidvineyards.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du