Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Robert Mondavi Winery ZINFANDEL, Twin Oaks 2010

Vad tyckte du?

Robert Mondavi Winery ZINFANDEL, Twin Oaks 2010

USA, California, 750 ml, 13,5%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2010

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Robert Mondavi Winery tillhör USAs mest ikoniska vinproducenter och en av de där som satte Kaliforninen på kartan som en av vinvärldens mest intressanta regioner. Egendomen startades av Robert Mondavi 1966 (pappan ägde Charles Krug). Robert investerade stort och blev en av de första att skapa ett riktigt modernt vinhus med turistanläggning. På vinsidan var han en pionjär och skapade stilen "fumé blanc" med fatlagrad torr sauvignon blanc efter inspiration från Péssac-Léognan i Bordeaux. 

Tillsammans med Baron Philippe de Rothschild från Château Mouton Rothschild startade han vad som blivit en av USAs bästa och mest kända vinegendomar - Opus One Winery - och han har också varit inblandad i otaliga samarbeten både i Europa, Sydamerika och Australien. 

Robert Mondavi dog 2008 men egendomen lever kvar som ett börsnoterat företag och gör viner i alla prisklasser. Mest kända är kanske Reserve-vinerna på chardonnay och cabernet men man gör även en mängd budgetviner under etiketter som Twin Oaks och Woodbridge. 

https://www.robertmondaviwinery.com/